Verhuisbericht

REVALS gaat een paar deurtjes verder. Sinds de oprichting van REVALS, nu ruim 2 jaar geleden, waren wij als onderhuurder te gast op de Maliebaan 68. Een super plek met leuke medehuurders, maar zijn daar inmiddels uit ons jasje gegroeid. We wilden echter wel op de Maliebaan blijven en dat zorgde ervoor dat we niet snel een nieuw onderkomen konden vinden, maar………

We zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk toch een fantastische ruimte hebben gevonden op de Maliebaan 98. Een eigen verdieping in een prachtig pand op een super locatie. Dit zorgt ervoor dat we onze groei ook in fysieke zin kunnen waarmaken. Wij hebben namelijk één of twee opleidingsplekken vacant (meester-gezeltraject tot register taxateur BV) voor starters in het vastgoed die op een leuke plek in Utrecht in een klein team het vak van taxateur willen leren.

We willen DrosteDeVries makelaars bedanken voor hun gastvrijheid in de opstartfase van ons bedrijf en uiteraard voor de gezelligheid en de borrels! En Link | We Create Business (onze nieuwe bovenburen) voor het hartelijke welkom!

En als je nou denkt op die plek wil ik het vak van taxateur leren, stuur ons dan een berichtje!

Tot snel op onze nieuwe locatie:
Maliebaan 98
3581 CZ Utrecht