Boogaard en Kaman starten taxatiebedrijf voor commercieel vastgoed

Revals is de afkorting van Real Estate Valuation Services en tevens de naam van het nieuwe bedrijf van Jeroen Boogaard en Erik Kaman. Revals is gestart vanuit het grote belang dat de oprichters toekennen aan een heldere scheiding tussen taxaties en advies enerzijds en bijvoorbeeld makelaardij of beleggingsadvies anderzijds.

Revals is gehuisvest in het centrum van Utrecht en richt zich met name op beleggers, financiers en gemeenten in Midden-Nederland. Zij kunnen hier terecht voor advies en taxaties in commercieel vastgoed, verhuurde woningen, grondposities, ontwikkelopgaven en projectontwikkeling.

Over de oprichters
Boogaard en Kaman zijn afkomstig van respectievelijk Cushman & Wakefield en Fakton en hebben jarenlange ervaring in advisering en vastgoedtaxaties voor onder andere financierings- en fiscale doeleinden.

Boogaard was de afgelopen 3,5 jaar partner en Head of Banking in het taxatieteam van Cushman & Wakefield, daarvoor was hij hoofd van het taxatieteam van ING Real Estate Finance. Boogaard is tevens medeauteur van ‘Onroerend goed als belegging’, een boek onder redactie van o.a. Peter van Gool dat een richtlijn biedt voor besluitvorming bij het beleggen in direct en indirect vastgoed.

Kaman was meest recent Director in het consultancy-team van Fakton, daarvoor was hij Partner in het taxatieteam van Cushman & Wakefield waar hij 13 jaar heeft gewerkt.